KARDAMOM

Olcsó is, gyors is

2011.11.19. 20:45 szólj hozzá kardamom

Melyik diák ne akarna nyolcszáz forintból jóllakni a Ráday utca kellős közepén? A frissen nyílt Csibefalat választékában gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Kentucky Fried Chicken, két hatalmas különbséggel: jelentősen olcsóbb, és a magyar viszonyokra találták ki minden egyes részletét.

Ennyi pénzből a gyorséttermekben három sajtburger is alig jön ki, a Csibefalat viszont - igaz, diákkedvezménnyel együtt - egy komplett menüt ad nyolcszázért. A menüben egy csirkés hamburger, sültkrumpli és kóla van. A csirkeszendvics: két kisebb rántott csirkemell, csirkemáj, franciasaláta, kovászos uborka, pár paradicsomszelet egy teljesen átlagos zsemlébe belerakva. A krumpli: néha erősen olajízű, valószínűleg mirelit hasábburgonya. Az üdítő: retrocsomagolású dobozos Coca-Cola.

Semmi értelmét nem látjuk, hogy különösebben elemezzük az ételt, pontosan azt és olyat kapunk, amit nyolcszázért a belvárosban kapni lehet. Ezen kívül a Csibefalatban rengeteg egyéb szendvics között lehet választani, ezek 350-450 forint körül vannak, lehet bele kérni mindenféle zöldséget és rántott húst, de aki a műanyagtányért és a műanyag evőeszközöket szereti, választhat mindenféle rántott húshoz különböző köreteket és salátákat. A legtöbb étel csirkehúsból készül, tisztára olyan az egész, mint egy magyaros KFC.

Ami a Csibefalatban nincsen, viszont lehetne, az a somlói galuska. Bár tökéletesen jóllaktunk, jólesett volna a végére a desszert. Csak az ízéért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kardamom.blog.hu/api/trackback/id/tr43396861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

szeretsz minket?

tudjuk, miről beszélünk

süti beállítások módosítása